Straatbakstenen

Previous Next

Straatbakstenen

Wij verkopen straatbakstenen van Wienerberger Straatbakstenen, Gardenlux en Huwa van der Sande.

De straatbaksteen is een natuurlijk, duurzaam en blijvend mooi product. Straatbakstenen hebben karakter. Door het bakken van klei ontstaat er een authentiek product dat sfeer geeft aan straten, opritten, tuinpaden, terrassen en binnenplaatsen. Een straatbaksteen is leverbaar in verschillende stijlen; getrommeld, strak, bezand of onbezand, in verschillende maten; waaltjes, dikformaten of keiformaten en in heel veel verschillende kleuren.

Het kiezen voor een straatbaksteen is één van de meest milieuvriendelijke keuzes. De stenen worden gemaakt van verantwoord gewonnen rivierklei en bestaan uit 100% Hollandse produkten. Straatbakstenen worden gebakken op temperaturen van ca. 1200 graden Celsius. Daardoor zijn deze stenen bestand tegen extreme vorst, hoge temperaturen en intensief gebruik.

Eigenlijk worden gebakken stenen mooier naarmate de jaren verstrijken en ze behouden hun kleur. Dankzij deze duurzame eigenschap kunnen zijn deze stenen ook geschikt voor hergebruik en investeert u dus in de lange termijn.

Van groot belang bij gebakken materiaal is de wateropname oftewel de hardheid van de stenen. Bij ons vindt u alleen straatbakstenen met een geringe wateropname (0-8% of 4-12%). Dit betekent dat u kwalitatief keiharde gebakken stenen koopt, kortom een goed produkt! Informeer naar onze straatbakstenen of kom kijken!

Gebakken bestrating wordt in de meeste gevallen getrommeld en geeft daardoor een nostalgische, oude en ietwat verweerde uitstraling aan uw terras. Gebakken stenen laten zich heel goed combineren met allerlei soorten siertegels door hun natuurlijke, levendige uitstraling.

De Designa straatbakstenen zijn ongetrommeld, vaak onbezand en prachtig te verwerken in strakke, moderne tuinen in combinatie met grote strakke betontegels.

Kom kijken in onze showtuin!

BEUVING BESTRATING - Het Wegdam 27- Hengevelde. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., T. 0547-333457 M. 06-27617898

 

Maak nu een afspraak

U wilt uw oprit of terras voerzien van nieuwe tegels/klinkers?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Bel nu! +31 (0)547 333 457

Zoeken

Klanten over ons!

Like ons @Facebook

Contact

Beuving Bestrating

't Wegdam 27
7496 CB HENGEVELDE

T.0547-333457/06-27617898

Openingstijden Showtuin

LAAGSEIZOEN (Nov. - Feb.)

di & do: 10.00-18.00 uur
wo & vrij: 16.30-18.00 uur
zat: 09.00-12.00 uur
zo & ma: gesloten


© 2019 Beuving Bestrating. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken