Aanleg sierbestrating

Previous Next

Aanleg sierbestrating

Op het gebied van sierbestrating verzorgen wij voor u graag een totaalplaatje! Wij leveren en leggen dan de door u gekozen bestratingsmaterialen. De afgelopen jaren hebben wij reeds talrijke terrassen aangelegd met de meest uiteenlopende soorten en maten sierbestrating in de meest uiteenlopende sferen en thema's. Van gezellig, natuurlijk en duurzaam tot design en heel strak. 

Wij merken dat de zoveel mogelijk onderhoudsvrije tuin steeds belangrijker wordt en leggen dan ook graag een terras voor u met een onkruidvrij voegmortel, eventueel gecombineerd met kunstgras. Afwatering kan hierbij belangrijk zijn, waarvoor veel oplossingen geboden worden in de vorm van afwateringsgoten en Hydroblob.

Nadat u de juiste sierbestrating heeft uitgezocht maken wij ook graag een offerte voor de aanleg van het geheel. Hiervoor komen wij altijd eerst even langs om de situatie ter plaatse te beoordelen, waarna wij een ‘offerte op maat’ voor u maken. Het verwijderen en afvoeren van de oude bestrating regelen wij ook voor u. De nieuwe bestrating wordt daarna door onze medewerkers vakkundig en met de juiste hulpmiddelen aangelegd, zodat u daarna weer jaren van uw nieuwe sierbestrating kunt genieten!

Wanneer u de bestrating zelf wilt aanleggen, dan is dat ook geen probleem. Wij leveren dan graag uw sierbestrating aan huis, eventueel gecombineerd met het benodigde zand, opsluitbandjes, grind, muurelementen, voegmortels, lijngoten, afvoerputjes en kunstgras.

Bel, mail of kom langs en informeer naar onze mogelijkheden!

BEUVING BESTRATING - Het Wegdam 27- Hengevelde. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., T. 0547-333457 M. 06-27617898

Maak nu een afspraak

U wilt uw oprit of terras voerzien van nieuwe tegels/klinkers?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Bel nu! +31 (0)547 333 457

Zoeken

Klanten over ons!

Like ons @Facebook

Contact

Beuving Bestrating

't Wegdam 27
7496 CB HENGEVELDE

T.0547-333457/06-27617898

Openingstijden Showtuin

LAAGSEIZOEN (Nov. - Feb.)

di & do: 10.00-18.00 uur
wo & vrij: 16.30-18.00 uur
zat: 09.00-12.00 uur
zo & ma: gesloten


© 2019 Beuving Bestrating. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken