Sierbestrating

Sierbestrating Twente

Een goed advies én een goede prijs voor uw sierbestrating! Sierbestrating Twente (onderdeel van Beuving Bestrating) maakt dit allemaal mogelijk! Kom overdag of 's avonds een kijkje nemen in onze showtuin.

Wij zijn dealer van Gardenlux, Tuinvisie, MBI, Wienerberger Straatbakstenen, Morssinkhof Groep en Rekers Beton, maar ook de sierbestrating van Excluton, Kijlstra en Redsun kunnen wij probleemloos leveren!

Gardenlux is bekend van van het TV programma Robs grote tuinverbouwing, bekijk de inspirerende uitzendingen eens via 'Uitzending gemist'. Kijk ook eens op www.gardenlux.nl, www.tuinvisie.nl en www.mbi.nl en download de sierbestratingsbrochure.

Het grote assortiment in betonstenen, siertegels, natuursteen tegels, keramiek, straatbakstenen, muurelementen, kunstgras en tuinverlichting biedt mogelijkheden voor ieders portemonnee!

Doordat wij de sierbestrating dagelijks verwerken wordt u bij ons goed voorgelicht over de eigenschappen van de verschillende mogelijkheden en geven wij u een goed advies. Na een eerste oriëntatie krijgt u verschillende brochures mee, waarin alle materialen staan afgebeeld. Uiteindelijk leveren wij de door u gekozen sierbestrating graag bij u thuis, inclusief eventuele opsluitbanden, grind, zand, muurstenen, tuinverlichting, kunstgras en waterpartijen.

U heeft de mogelijkheid om de aanleg van de door u gekozen bestratingsmaterialen door ons te laten verzorgen, maar zelf aanleggen kan natuurlijk ook!

Wij zijn ook vindbaar op https://www.stratenmaker-info.nl

De openingstijden van onze showtuin zijn dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 20.00 uu, woensdag en vrijdag van 16.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 14.30 uur. Kom gerust langs!

Foto's recente projecten

Zoeken

Maak nu een afspraak

U wilt uw oprit of terras voerzien van nieuwe tegels/klinkers?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.


Bel nu! +31 (0)547 333 457


verrem1

Over ons

logowit

Beuving Bestrating Hengevelde is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van het leveren en aanleggen van alle soorten bestratingen!

Lees meer >>

Like ons @Facebook

Contact

Beuving Bestrating

't Wegdam 27
7496 CB HENGEVELDE

T.0547-333457/06-27617898

Openingstijden Showtuin

HOOFD SEIZOEN (Mrt. - Okt.)

di & do: 10.00-20.00 uur
wo & vrij: 16.30-20.00 uur
zat: 09.00-14.30 uur
zo & ma: gesloten


© 2016 Beuving Bestrating. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken