Projectbestrating

Previous Next

Projectbestrating

In opdracht van particulieren, kleine en grote bedrijven, gemeenten en provincie, aannemers en hoveniersbedrijven verzorgen wij de meest uiteenlopende bestratingsprojekten.

Bestratingen rondom (nieuwbouw)woningen, bedrijfspanden, bij nieuwe stallen, in woonwijken en ten behoeve van wegen binnen en buiten de bebouwde kom.

Het gaat dan vaak om (deels) machinale bestrating van betonklinkers, H-profiel, straatbakstenen en trottoirtegels in combinatie met kantopsluitingen van de meest uiteenlopende soorten betonbanden.

Ook het herbestraten van opritten, gedeelten van woonwijken, klinkerwegen in het buitengebied beslaat een groot deel van onze werkzaamheden. In de kernen Hengevelde, Diepenheim, Delden en Bentelo voeren wij het onderhoudswerk uit voor de gemeente Hof van Twente.

In 2015 en de eerste maanden van 2016 hebben wij o.a. de volgende bestratingsprojekten uitgevoerd: Erfverharding rondom een aantal stallen in Bentelo en Diepenheim. Uitbreiding parkeerterrein Hebo Hengevelde. Aanleg tegelpaden, graszoden en speeltoestellen zwembad Markelo. Vervanging Riool school in Delden. Vervanging rijbaan en looppaden Sint Nicolaasstichting Denekamp door geheel nieuwe puinbaan en nieuwe gebakken klinkerkeien en waaltjes. Straatwerk trottoirs en fietspaden en rotondes in Albergen na het aanbrengen van nieuw asfalt. Erfverharding toegangsweg en rondom twee nieuwe woningen in Haaksbergen met oud gebakken klinkerkeien. Herstraten van de Stokkumerweg in Diepenheim.

Mocht u een klein of groot bestratingsprojekt hebben, neem dan contact met ons op en wij komen bij u langs om het te bespreken, op te meten en een offerte uit te brengen.

Foto's recente projecten

Zoeken

Maak nu een afspraak

U wilt uw oprit of terras voerzien van nieuwe tegels/klinkers?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.


Bel nu! +31 (0)547 333 457


verrem1

Over ons

logowit

Beuving Bestrating Hengevelde is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van het leveren en aanleggen van alle soorten bestratingen!

Lees meer >>

Like ons @Facebook

Contact

Beuving Bestrating

't Wegdam 27
7496 CB HENGEVELDE

T.0547-333457/06-27617898

Openingstijden Showtuin

HOOFD SEIZOEN (Mrt. - Okt.)

di & do: 10.00-20.00 uur
wo & vrij: 16.30-20.00 uur
zat: 09.00-14.30 uur
zo & ma: gesloten


© 2016 Beuving Bestrating. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken