Duurzaamheid

Duurzaamheid

De markt heeft behoefte aan verantwoorde, duurzame bestratingsproducten. Die zijn er. Zowel baksteen als betonnen bestratingsmaterialen zijn duurzaam. Er zijn echter nog tal van punten waarbij alle bestratingsproducten te verbeteren zijn. Of dat nu het hoge energieverbruik en de daarbij behorende emissie bij de baksteenproductie is of de hoge CO2-uitstoot van de grondstof cement in beton.... er wordt keihard gewerkt aan verbeteringen.

Ook in de verkoop van sierbestrating zien we een trend in produkten die CO2 binden en op deze manier broeikasgassen verminderen. Wij verkopen Greengarden Olivine zand, split en brokken in een prachtige grijs groene kleur. Milieuvriendelijkheid en decoratie in één produkt!

Om verbetering van betonnen bestratingsproducten verder in gang te zetten, wordt momenteel veel onderzoek gedaan naar de betonstraatsteen en betontegel. Het is natuurlijk prachtig dat beton decennialang kan worden hergebruikt, maar het materiaal kan ook kan worden gebroken en volledig worden hergebruikt in een nieuw product.
Dan hoeven er minder landschappen te worden afgegraven voor grind en klei (baksteen), zoals nu het geval is.

Beuving Bestrating is volop bezig met het onderzoeken van mogelijkheden om bestrating duurzaam toe te passen en volgt ook zeker de ontwikkelingen op het gebied van beton zonder cement, een hot item op dit moment in de betonindustrie.

BEUVING BESTRATING  Het Wegdam 27  Hengevelde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T. 0547-333457 M. 06-27617898

Grasbeton met geopolymeren als cementvervanger, genaamd 'Reduton' is in 2016 op de markt gebracht als primeur bij vd. Bosch Beton. Een produkt met een extreem lage CO2-emissie! Beuving Bestrating is de juiste partij voor de verwerking van duurzame soort grasbeton! 

 

 

Maak nu een afspraak

U wilt uw oprit of terras voerzien van nieuwe tegels/klinkers?

Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Bel nu! +31 (0)547 333 457

Zoeken

Klanten over ons!

Like ons @Facebook

Contact

Beuving Bestrating

't Wegdam 27
7496 CB HENGEVELDE

T.0547-333457/06-27617898

Openingstijden Showtuin

LAAGSEIZOEN (Nov. - Feb.)

di & do: 10.00-18.00 uur
wo & vrij: 16.30-18.00 uur
zat: 09.00-12.00 uur
zo & ma: gesloten


© 2019 Beuving Bestrating. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken